Heb je vragen?

Doorzoek onze lijst met veelgestelde vragen of stel direct je vraag via ons contactformulier.

Je vindt op de pagina Camper huren verschillende type campers die bij ons kunt huren. Mocht je twijfelen over jouw keuze of ontvang je graag advies over de meest geschikte camper, dan adviseren wij je graag!

Natuurlijk, dit is mogelijk en wordt zeker aangeraden. Voel je vrij om onze showroom in Hoogezand te bezoeken, waar je de campers uitgebreid kunt bekijken en jezelf goed kunt voorbereiden op je vakantie.

Om eventuele teleurstelling te voorkomen, raden wij altijd aan om vooraf even te bellen om een bezichtiging te plannen.

Om de camper te besturen is een rijbewijs B voldoende. De bestuurder moet minimaal 25 jaar oud zijn en ten minste 5 jaar in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. Niet-Nederlandse ingezetenen dienen een geldig internationaal rijbewijs te hebben, dat verkregen kan worden in hun land van herkomst. Alleen de vooraf aangewezen bestuurders mogen de camper besturen.

Een tweede chauffeur kost niets extra. Uiteraard moet deze wel ouder dan 25 zijn en minimaal 5 jaar in het bezit van een rijbewijs, dit laatste geld ook voor de 1ste chauffeur.

De campers zijn standaard uitgerust met een all-inclusive pakket, bestaande uit een koffie apparaat, servies, meubilair, tuinset (stoelen en tafel) en buitenlamp.

Jaap Dik Campers heeft een uitgebreide camperverzekering, inclusief een vervangende camper voor situaties waarin langdurige, onmiddellijk onoplosbare pech zich voordoet. Ook bij schade onderweg die de veiligheid of rijdbaarheid van de camper in gevaar brengt. Wij zorgen ervoor dat de reis altijd soepel en comfortabel verloopt.

Bij het ophalen van de camper dien je het volgende mee te nemen:

  • Identiteitskaart of paspoort van alle bestuurders
  • Rijbewijs van alle bestuurders
  • VISA of Mastercard (zowel credit als debit) voor de borg

De minimale huurperiode is 3 nachten. Er is geen standaard wisseldag. De camper dient voor 11.00 uur ingeleverd te worden. Het ophalen van een camper kan vanaf 16.00 uur.

Uiteraard is het toegestaan om je huisdier mee te nemen in de camper of caravan! Het is wel belangrijk ervoor te zorgen dat de aanwezigheid van het huisdier geen invloed heeft op de schoonmaak van de camper.

Met inachtneming van een campergewicht dat varieert tussen 3000 en 3100 kg volgens de EU-norm (inclusief bestuurder van 75 kg, volle brandstoftank, verswatertank, gasflessen, reservewiel, kabelhaspel, standaard boordgereedschap en 10 kg voor elke meter lengte van de camper), is het toegestaan om nog eens 400 kg aan bagage mee te nemen.

De campers van Jaapdikcampers.nl zijn uitgerust met een complete inventaris en alle benodigdheden voor de camper. Hieronder vind je een overzicht van de inventarislijst van de camper:

Glaswerk:
4 glazen
4 mokken
4 schaaltjes

Bestek:
4 messen
4 vorken
4 lepels
4 borden
4 bekers

Keukengerei:
1 pollepel
1 opscheplepel
1 snijplank
1 schaar
1 schilmes
1 kaasschaaf
1 broodmes
1 vleesmes
1 kurkentrekker
1 blikopener
1 knoflookpers
1 afwasborstel

Overige:
1 koffiezetter
1 fluitketel
pannenset met 4 pannen
EHBO trommel

Garage:
4 oprijblokken
1 haspel met verlengsnoer
1 verloopstekker
1 gasfles (gevuld)*
1 aluminium tuintafel
4 tuinstoelen
1 fles toiletvloeistof
1 wasrek
4 veiligheidsvesten
1 bolhamer t.b.v. haringen in de grond slaan
haringen + scheerlijnen t.b.v. de luifel

Een van de weinige zaken die je zelf moet meebrengen is beddengoed en handdoeken.

* Een tweede gasfles kost € 52,90 voor de vulling. Bij beschadiging of verlies berekenen we € 90,- p/st. ex. btw.

Het is toegestaan om met de camper alle landen te bezoeken die vermeld staan op de groene kaart (het internationale verzekeringsbewijs), met uitzondering van gebieden die vooraf door de verzekering en Jaapdikcampers.nl zijn aangemerkt als risicogebieden. Mocht er twijfel bestaan over een specifiek land, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De groene kaart wordt standaard meegeleverd met de camper.

Let op: Het is niet toegestaan om met de camper wintersportgebieden te bezoeken of de camper te gebruiken voor wintersportdoeleinden. Eventuele schade die ontstaat in wintersportgebieden of door het gebruik van de camper voor wintersportdoeleinden, komt voor rekening van de huurder.

Ja, er is een fietsendrager beschikbaar. Deze mag maximaal 50 kg dragen, ofwel:

  • Max. 4 gewone fietsen
  • Max. 2 elektrische fietsen (zonder accu’s)
    (gedemonteerde accu’s kunnen in de garage)

Bij weekhuur is het vrije aantal kilometers 1750 km, daarboven berekenen wij € 0,25 per gereden kilometer.

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons gerust een bericht!